Kurum Adı : Göksun Nevzat Pakdil Yatılı Bölge Ortaokulu
Faks : 0
WEB Adresi : http://goksunyibo.meb.k12.tr
Adres : Cumhuriyet mahallesi Prof Dr Mehmet Sağlam Bulvarı Yantepe mevkii Göksun / K.Maraş

Biz Göksun Nevzat Pakdil YİBO olarak istiyoruz ki,

MİSYON
Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetiştirmek. Okulumuzun eğitim çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek,. Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak , Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi-yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak, için VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ.

BAŞARILAR
2013-2014 Eğitim öğretim yılında 4 Fen Lisesi 2 Sosyal Bilimler Lisesi ve 15 Sağlık Meslek Lisesi Kazandırma Başarısı 2013-2014 Eğitim öğretim yılında İl satranç birinciliği 2013-2014 Eğitim öğretim yılında İl Yıldızlar Voleybol Birinciliği 2012 - 2013 Eğitim öğretim yılında İlde yapılan Voleybol turnuvasında okulumuz minikler voleybol takımımız il birincisi olmuştur. 2011-2012 Eğitim öğretim yılında Minikler Voleybol Turnuvasında TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU.

Öğretmen Sayısı : 25
Rehber Öğretmen Sayısı : 1
Öğrenci Sayısı : 410
Öğretim Şekli : Normal
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:30 - 15:00
Derslik Sayısı : 19 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : 1 Müzik Sınıfı Sayısı : 1
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (2 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 1 Yemekhane : 1
Misafirhane : 1 Kütüphane : 1
Kantin : 0 Revir : 1
Lojman Sayısı : 1
Lojman Bilgisi : Zemin katlar dahil olmak üzere 12 daireden oluşmaktadır. Lojman sıra-görev ve hizmet tahsisli olmak üzere bölümlere ayrılmıştır. 2015-2016 yılı için boş lojman dairesi bulunmamaktadır.
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : 5 km
Ulaşım : Okulumuz Üniversitenin yanında olduğundan sürekli şehir içi dolmuşla Göksun merkeze ulaşım imkanı vardır.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Devlet hazinesine ait olup, 37,500 m2 üzerine kurulmuştur.

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR
: